onze diensten

Rijkers naaimachines is al 100 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, reparaties en cursussen. De jarenlange ervaring en vakkennis is van vader op zoon doorgegeven. Dit alles heeft de huidige eigenaar Leo Rijkers nog aangevuld met de diverse opleidingen voor machine-technische kennis en vakbekwaamheid. Vanzelfsprekend beschikt ook het gastvrije team van Rijkers over de nieuwste vakkennis en ervaring.

VAKMANSCHAP

Alle merken naaimachines kunnen we in onze eigen werkplaats repareren. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen de machine weer gebruiksklaar te hebben.

Het team van Rijkers is trots op hun vak. En dat is terug te vinden in de hoge kwaliteitseisen die zij zelf stellen. Leo en Desirée Rijkers: “Onze medewerkers zijn altijd volledig geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van naaimachines. Daarnaast is ook de volledige kennis over alle oudere type naaimachines vanzelfsprekend in huis. Niet voor niets brengen mensen uit heel Nederland, en zelfs België en Duitsland, hun naaimachines ter reparatie en onderhoud naar Veghel”.

WILT U MEER INFORMATIE?

U bent van harte welkom in onze winkel in Veghel. Leo, Desirée, Otto, Marion, Piet, Jelle, Mieke, Ilse, Lars, Emma en Josefien helpen u graag en met Brabantse gastvrijheid!

SERVICE

Rijkers Naaimachines Veghel is vermaard om zijn service: goed advies, begeleiding bij het kopen en gratis lessen om alles uit de gekochte machine te halen, zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we op de meeste modellen 3 tot 5 jaar garantie én de eerste jaren gratis onderhoud. Kiest u voor een gebruikte machine? Ook dan kunt u vertrouwen op uitstekende service en 3 jaar garantie met inruil-zekerheid.

Tevens bieden wij de extra kennis en service van alle merken naaimachines en zijn we ook gespecialiceerd in borduurmachines. We hebben vrijwel alle modellen in de winkel op voorraad en voor demonstratie klaar staan.
Door de volledige opleidingen die onze technici hebben volbracht in Zwitserland en Zweden worden alle merken vakkundig gerepareerd.

Rijkers naaimachines steunt Blauw Geel'38 Veteranen

De veteranenafdeling van Blauw Geel’38 is opgericht in 1966. De afdeling heeft zo’n 75 leden, waarvan er 45 actief voetballen. We komen met 2 ijzersterke teams uit in de zaterdagmiddagcompetitie van de afdeling Zuid 2. Ruim 35 jaar is RIJKERS NAAIMACHINES uit Veghel onze trouwe sponsor. Aan het eind van elk seizoen strijden vele veteranenteams uit de regio met ons in een 7 tegen 7 veldvoetbaltoernooi om de felbegeerde RIJKERS VETERANENCUP.

Ook buiten het veld is de veteranenafdeling zeer actief: zo organiseren wij kaartavonden in de wintermaanden, doen elk jaar mee aan de vlooienmarkt in Veghel op Vaderdag en zijn we behulpzaam bij tal van verenigingsactiviteiten. Veel van onze leden zijn reeds jarenlang lid en zijn ook binnen andere geledingen van BlauwGeel’38 actief.

Klik hier voor de site van het Blauw-geel veteranenteam. Wij zijn er trots op!

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
* verplicht

U bent van harte welkom in onze winkel!

Leo en Desiré

Leo en Desirée Rijkers

Samen met alle andere medewerkers runnen wij Rijkers Naaimachines in Veghel.

Jelle Rijkers

Ik vind het een uitdaging om vooral de technisch moeilijke machines weer in orde te krijgen en zo de klant tevreden te houden.

Marion Lewis

Ik werk sinds 2005 met veel plezier bij Rijkers Naaimachines.
En help graag klanten bij het maken van de juiste machinekeuze.

Otto Verwoert

Ik kan mijzelf als zeer ervaren naaimachinemonteur beschouwen op het gebied van alle merken die er in Nederland verkocht worden.

Mieke Hendriks

Door mijn jarenlange ervaring in de confectie-industie en het geven van naailessen, kan ik je tijdens het geven van de machinelessen nog meer prikkelen om het beste uit je gekochte machine te halen.

Ilse van de Hurk

Sinds 1997 heb ik een eigen naaiatelier, en veel naailessen gegeven. Met deze ervaring ga ik jullie graag de kneepjes van het vak leren!

Emma Timmermans

Sinds 2022 werk ik met plezier met mijn collega’s bij Rijkers Naaimachines. En naast instagram vind ik het heel leuk om meer creativiteit uit de machines te halen en dat allemaal met jullie te delen.

Lars van Roessel

Ik vind iedere reparatie of onderhoud weer een nieuwe uitdaging, elke machine is weer anders. Het geeft zoveel voldoening als je de machine weer perfect werkend kunt maken.

Josefien van Zandvoort

Met mijn ruime ervaring in de confectie- en textielbranche is het nu tijd om met mijn kennis ook jou te inspireren tot mooie zelf genaaide creaties.

get creative!

Breng eens een bezoekje aan onze winkel!
(Eigen parkeerterrein)

Rijkers Naaimachines Veghel
Molenstraat 81 • 5461 JP Veghel
tel. (0413) 363 293
e-mail: info@rijkersnaaimachines.nl
Reparatie service: service@rijkersnaaimachines.nl
Openingstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
En exclusief voor u: bezoek ook onze winkel op telefonische afspraak!