onze diensten

Rijkers naaimachines is al bijna 100 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, reparaties en cursussen. De jarenlange ervaring en vakkennis is van vader op zoon doorgegeven. Dit alles heeft de huidige eigenaar Leo Rijkers nog aangevuld met de diverse opleidingen voor machine-technische kennis en vakbekwaamheid. Vanzelfsprekend beschikt ook het gastvrije team van Rijkers over de nieuwste vakkennis en ervaring.

VAKMANSCHAP

Alle merken naaimachines kunnen we in onze eigen werkplaats repareren. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen de machine weer gebruiksklaar te hebben.

Het team van Rijkers is trots op hun vak. En dat is terug te vinden in de hoge kwaliteitseisen die zij zelf stellen. Leo en Desirée Rijkers: “Onze medewerkers zijn altijd volledig geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van naaimachines. Daarnaast is ook de volledige kennis over alle oudere type naaimachines vanzelfsprekend in huis. Niet voor niets brengen mensen uit heel Nederland, en zelfs België en Duitsland, hun naaimachines ter reparatie en onderhoud naar Veghel”.

WILT U MEER INFORMATIE?

U bent van harte welkom in onze winkel in Veghel. Leo, Desirée, Ingeborg, Hélène, Karin, Otto, Gonny, Marion, Piet, Ted, Jelle en Meike helpen u graag en met Brabantse gastvrijheid!

SERVICE

Rijkers Naaimachines Veghel is vermaard om zijn service: goed advies, begeleiding bij het kopen en gratis lessen om alles uit de gekochte machine te halen, zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we op de meeste modellen 3 tot 5 jaar garantie én de eerste jaren gratis onderhoud. Kiest u voor een gebruikte machine? Ook dan kunt u vertrouwen op uitstekende service en 3 jaar garantie met inruil-zekerheid.

Tevens bieden wij de extra kennis en service van alle merken naaimachines en zijn we ook gespecialiceerd in borduurmachines. We hebben vrijwel alle modellen in de winkel op voorraad en voor demonstratie klaar staan.
Door de volledige opleidingen die onze technici hebben volbracht in Zwitserland en Zweden worden alle merken vakkundig gerepareerd.

Rijkers naaimachines steunt Blauw Geel'38 Veteranen

De veteranenafdeling van Blauw Geel’38 is opgericht in 1966. De afdeling heeft zo’n 75 leden, waarvan er 45 actief voetballen. We komen met 2 ijzersterke teams uit in de zaterdagmiddagcompetitie van de afdeling Zuid 2. Ruim 35 jaar is RIJKERS NAAIMACHINES uit Veghel onze trouwe sponsor. Aan het eind van elk seizoen strijden vele veteranenteams uit de regio met ons in een 7 tegen 7 veldvoetbaltoernooi om de felbegeerde RIJKERS VETERANENCUP.

Ook buiten het veld is de veteranenafdeling zeer actief: zo organiseren wij kaartavonden in de wintermaanden, doen elk jaar mee aan de vlooienmarkt in Veghel op Vaderdag en zijn we behulpzaam bij tal van verenigingsactiviteiten. Veel van onze leden zijn reeds jarenlang lid en zijn ook binnen andere geledingen van BlauwGeel’38 actief.

Klik hier voor de site van het Blauw-geel veteranenteam. Wij zijn er trots op!

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
* verplicht

U bent van harte welkom in onze winkel!

Leo en Desiré

Leo en Desirée Rijkers

Samen met alle andere medewerkers runnen wij Rijkers Naaimachines in Veghel.

lngeborg van Liempd

Direct na mijn schooltijd ben ik in de zaak van mijn ouders gerold om les te geven in het gebruik van nieuwe machines.

Hélène Rijk  

Ik ben opgegroeid naast de winkel en nog altijd ben ik graag in de winkel om onze klanten te helpen.

Karin Snepvangers

Ik heb, door bij de firma Rijkers te gaan werken, van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Marion Lewis

Ik heb 15 jaar lang kleding verkocht en nu sta ik aan het begin van het productieproces, het maken van kleding.

Gonny van der Meer

Al vele jaren werk ik parttime bij Rijkers Naaimachines. Als kind vond ik het al heerlijk om creatief bezig te zijn.

Piet Beversluis

Ik werk alweer vele jaren met veel plezier in het team van Rijkers Naaimachines.

Otto Verwoert

Ik kan mijzelf als zeer ervaren naaimachinemonteur beschouwen op het gebied van alle merken die er in Nederland verkocht worden.

Ted van Iperen

Ik ben vanaf 2009 begonnen bij de firma, tot op de dag van vandaag is het een genot om te mogen werken binnen dit bedrijf.

Jelle Rijkers

Ik vind het een uitdaging om vooral de technisch moeilijke machines weer in orde te krijgen en zo de klant tevreden te houden.

get creative!

Breng eens een bezoekje aan onze winkel!
(Eigen parkeerterrein)

Rijkers Naaimachines Veghel
Molenstraat 81 • 5461 JP Veghel
tel. (0413) 363 293
e-mail: info@rijkersnaaimachines.nl
Reparatie service: service@rijkersnaaimachines.nl
Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur