Nieuws

nieuwsbrief oktober 2020

Breiwolvoet #12/12C  met 15% korting

De ene zijde van de zool is langer dan de andere waardoor het aan elkaar naaien van tricot, het opnaaien van dikke koorden, parelsnoeren en pailletten in een handeling maken en innaaien van paspels gedaan kan worden. Daarnaast is de breiwolvoet #12C een populaire naaivoet voor het bevestigen van dikke koorden en pailletten – hiermee kunt u stijlvolle versieringen op kleding, handwerk en huishoudtextiel creëren.

Naaitassenwedstrijd

U kunt nog steeds meedoen met onze naaitassenwedstrijd. De hele maand oktober kunt u hem nog inleveren in de winkel. Uw tas krijgt dan een mooi plaatsje in de winkel en op 3 november belonen we de mooiste, origineelste tas met een Bernina 460 lockmachine t.w.v.  €1099,- of een van de andere verrassingsprijzen.  Voor deze tas kunt u natuurlijk dat mooie breiwolvoetje gebruiken. Wij hopen natuurlijk heel veel mooie en originele tassen te zien.

Hoe doet u  mee met onze naaiwedstrijd?
  • Naai zelf een shopper met de afmetingen van de onderstaande afbeelding. Laat je fantasie de vrije loop: varieer met stoffen, recycleer, maak een applicatie, voeg zakjes toe, enz. Alles mag, als de tas maar zelf genaaid is.
  • Je mag per persoon 1 tas inleveren.
  • De tas moet zelfgemaakt zijn.
  • Geef de tas af in de winkel tussen 1 oktober 2020 en 31 oktober 2020 voorzien van uw naam en telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen wanneer u prijs heeft.
  • De tas blijft uw eigendom, u kunt deze na 3 november weer ophalen; we willen deze graag met uw toestemming gebruiken op onze Facebook-pagina.


De prijswinnaars worden persoonlijk benaderd om hun prijs in de winkel op te komen halen. Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden.

Nieuw in ons assortiment

Scharen van Restyle gemaakt van chirurgische staal. Deze schaar heeft een antiplaklaag en anti micro organisme coating wat maakt dat deze schaar voor verschillende doeleinden geschikt is. Met deze schaar kunt u zowel stof als papier knippen en blijft scherp. De schaar is in verschillende lengtes verkrijgbaar. Er is zelf een linkshandig exemplaar te verkrijgen.

De nieuwe Inspiration  van  Bernina is weer uit waar hele leuke zelfmaak projecten in staan. Tevens is de nieuwe Plot at Home uit met originele ideeën voor iedereen die een scanNcut apparaat in huis heeft. Uit deze tijdschriften kunt u natuurlijk leuke ideeën halen voor de naaiwedstrijd.

Aanbieding Oktober

In de maand oktober kunt u bij ons naaimachine-naalden kopen met 15% korting. Zo kunt u voor elk project de juiste naald gebruiken. Versleten of beschadigde naalden kunnen leiden tot draadbreuk, ongelijke steken, beschadigd textiel. Vervang uw naald daarom tijdig, en kies de juiste naald bij het juiste garen en stof. Voor dit advies kunt u bij ons terecht.

Tot ziens bij ons in de winkel!
Team Rijkers Naaimachines

eerdere berichten 2020

nieuwsbrief september 2020

Actiemaand september

Lees  onze nieuwsbrief goed, er staan heel veel leuke acties in, voor ieder wat wils.

Naaivoet voor borduren uit de vrije hand  #24

De naaivoet voor borduren uit de vrije hand # 24 biedt een groot aantal voordelen: hij zorgt voor optimaal zicht op het naaibereik, wat makkelijk is bij het volgen van voorgetekende lijnen. Het verticale veermechanisme voorkomt  dat de stof tijdens het borduren omhoog komt of optrekt, daardoor krijgt u een perfecte steekvorming. Met deze naaivoet kunt u een veelvoud aan borduurtechnieken uitvoeren:  monogrammen of borduurwerk met zijden lintjes, garen-schilderwerk of Richelieu-borduurwerk – en ook bij het quilten zorgt het veermechanisme voor veel naaicomfort. Daarmee is de naaivoet voor borduren uit de vrije hand # 24 de beste keuze voor veeleisende naaiprojecten waarbij precisie hoog in het vaandel staat. Deze voet is de hele maand september verkrijgbaar met 15% korting.

Bernina Nieuwtje

Er zijn  leuke Bernina Special Edition-modellen op komst. Twee prachtige nieuwe machines: BERNINA 790 PLUS SE en BERNINA 480 SE. Ze helpen om de designer in jou naar boven te halen.
Ben je nieuwsgierig geworden? Vanaf begin oktober verwachten wij de machines in de winkel en kunnen we u er alles over vertellen én laten zien!

De nieuwe Stitch at home is uit. In dit tijdschrift kunt u alles vinden met leuke borduurprojecten alvast voor sinterklaas en kerst, maar ook borduurpatronen die u ook zou kunnen gebruiken voor tassenwedstrijd. Dit tijdschrift is deze maand bij ons te verkrijgen met 15% korting.

nieuwsbrief augustus 2020

Nieuw in ons assortiment

Denim Doc, laat je jeans er nu nog beter uitzien. Denim Doc garen van Mettler, 70% polyester, 30% katoen. 
Dit garen geeft mooie resultaten van de sluit-, doorstik- en afwerkingsnaden. De polyester kern, omsponnen met katoen, is  de perfecte draad voor het repareren en maken van Jeans. Dit garen is ook geschikt als bovendraad bij matte borduursels. Te verkrijgen in 10 verschillende kleuren of in kitverpakking.

Bernina voetje van de maand

De  rechtsteekvoet met glijzool #53 is speciaal bestemd voor het naaien van stroeve materialen zoals leer, kunststof of zeildoek. De voet glijdt licht over het materiaal en duwt het daarbij goed aan. Daardoor garandeert deze voet precieze naden zonder vouwtjes of rimpels in dikke en dunne materialen. De voet heeft bovendien twee 'tenen' van verschillende breedtes, die als geleidingshulp dienen voor verschillende naadbreedtes. Dankzij de bouwwijze en bijzondere eigenschappen is deze voet ook heel geschikt voor doorstikken. Ontdek 'm nu als professioneel hulpmiddel voor kleine en grote naaiprojecten.
Bernina's rechtsteekvoet met glijzool #53 is in de maand augustus verkrijgbaar met 15% korting.

Deze voet kunt u natuurlijk goed gebruiken als u met onze naaiwedstrijd meedoet en een mooie leren tas wilt maken. Met deze naaiwedstrijd kunt u een Bernina 460 lockmachine winnen!

Naaiwedstrijd

Hoe doet u  mee met onze naaiwedstrijd?

  • Naai zelf een shopper met de afmetingen van de onderstaande afbeelding. Laat je fantasie de vrije loop: varieer met stoffen, recycleer, maak een applicatie, voeg zakjes toe enzovoort. Alles mag!
  • Je mag per persoon 1 tas inleveren.
  • De tas moet zelfgemaakt zijn.
  • Geef de tas af in de winkel tussen 1 oktober en 31 oktober 2020, voorzien van uw naam en telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen wanneer u prijs heeft.
  • De tas blijft uw eigendom, we willen deze graag met uw toestemming gebruiken op onze facebook-pagina.

3 november wordt de mooiste, leukste, origineelste tas uitgeroepen tot prijswinnaar en beloond met een mooie  prijs. De prijswinnaars worden persoonlijk benaderd om hun prijs in de winkel op te komen halen. Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden.

nieuwsbrief juli 2020

Naaiwedstrijd!

Wij vinden het erg leuk om jullie creativiteit te zien in verschillende werkstukken en daarom willen wij graag een naaiwedstrijd organiseren. Jullie naaien een tas, een shopper, en nemen het tegen elkaar op.
Haal je machine tevoorschijn, kies leuke stoffen uit en ga aan de slag. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt, iedereen kan meedoen.

Hoe doe je mee?

Naai zelf een shopper met de afmetingen van de onderstaande afbeelding.

Laat je fantasie de vrije loop: varieer met stoffen, recycleer, maak een applicatie, voeg zakjes toe enzovoort. Alles mag, als de tas maar zelf genaaid is.
Je mag met 1 tas per persoon meedoen aan de wedstrijd.
De tas moet zelfgemaakt zijn.
Geef de tas af in de winkel tussen 1 oktober 2020 en 31 oktober 2020, voorzien van uw naam en telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen wanneer u prijs heeft.
De tas blijft uw eigendom, we willen deze graag met uw toestemming gebruiken op onze Facebookpagina.

Prijzen

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen met deze wedstrijd.

1e prijs: Bernina overlockmachine L 460, ter waarde van maar liefst € 1099,00!
Met deze lockmachine heeft u volledige controle over uw steek, inclusief Free-Hand-System (FHS), kickback-voetpedaal en aanschuiftafel voor een groter werkvlak. Met een naaisnelheid van 1500 steken per minuut absoluut de topper onder de lockmachines.
2e prijs: Verrassing
3e prijs: Verrassing
Prijzen zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

3 november wordt de mooiste, leukste, origineelste tas uitgeroepen tot prijswinnaar en beloond met een van bovenstaande  prijzen. De prijswinnaars worden persoonlijk benaderd om hun prijs in de winkel op te komen halen. Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden.

Voetje van de maand Juli

De smalle kantvoet #10/10C/10D is, zoals de naam al aangeeft, perfect voor het stikken langs de randen van je project. De voet is ook geschikt voor het aannaaien van kant en bandjes en voor het doorstikken van boorden, plooien en zomen. Met de geleidingsplaat in het midden van de voet kunnen er in een handomdraai parallel aan de rand lopende naden en zomen worden gecreëerd. Plaats de stoffen rand naast de geleider, naar rechts of naar links. Pas de naaldpositie op je Bernina naaimachine aan om naar wens op de stof te naaien. Doordat de geleider niet terugschuift door het midden van de voet, manoeuvreer je gemakkelijk langs gebogen randen.
Het voetje #10/10C/10D is in de maand juli verkrijgbaar met 15% korting.

Vriendelijke groet
Team Rijkers

nieuwsbrief juni 2020


Lessen

Sinds begin mei geven wij weer lessen en dat gaat erg goed! Klanten zijn blij weer op les te kunnen en mogen komen. Daarnaast zijn wij ook erg blij om de klanten veilig te kunnen ontvangen en les te kunnen geven. We hebben het gemist! De lessen vinden 1-op-1 plaats en we spelen hierbij in op de wensen en behoeften van iedere klant.

Desinfectie-paal

In plaats van het desinfectie-pompje op de toonbank, hebben wij nu een desinfectie-paal bij de ingang. Deze is contactloos. Hygiënischer kan niet 😊

We stellen het zeer op prijs wanneer je je handen ontsmet bij binnenkomst, voor jullie en onze veiligheid.

Koopzondag Juni

In verband met de bijzondere tijden waarin we leven, hebben we besloten om de koopzondag in juni niet door te laten gaan.

Koopavond

Een tijdje geleden zijn de koopavonden komen te vervallen, maar nu kunnen klanten een telefonische afspraak maken met Leo om op vrijdagavond naar de winkel te komen tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

Voetje van de maand

Het Bernina-voetje van deze maand is voetje #18. Dit is de knoop-aanzetvoet. Dit voetje is ideaal voor het aanzetten van knopen, maar ook voor drukknopen en ogen. De antislipzool zorgt ervoor dat de knoop niet verschuift. De extra pin in het midden zorgt ervoor dat de steelhoogte flexibel kan worden ingesteld. Als deze pin niet wordt gebruikt, kan deze worden weggekanteld. Dit voetje kan ook goed gebruikt worden om pailletten of strikjes aan te naaien.
Het voetje is deze maand verkrijgbaar met 15% korting.

Gratis garenkoffer

Van 1 juni 2020 t/m 31 augustus 2020 ontvangt u bij aankoop van een BERNINA 7- of 5-serie een gratis Mettler garenkoffer met exclusieve garencollectie (ter waarde van € 314,-)!*

Naai en borduur je graag met verschillende kleuren? Vooral in de zomermaanden kan het niet vrolijk genoeg zijn!

In de exclusieve naai- en borduurgarenkoffer van Mettler zitten 98 klossen van standaard tot high tech garens in vele kleuren die je altijd nodig hebt voor verschillende naaiprojecten. De garens zijn supersterk, decoratief, heel fijn te verwerken en goed voor je naaimachine.

* De aanbieding is geldig van 1-6-2020 t/m 31-8-2020, zolang de voorraad strekt en geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbieding is enkel geldig op aankopen gedaan in de vermelde periode en geldt niet voor producten die buiten de actieperiode zijn gekocht.

nieuwsbrief mei 2020


Hartjes voor verzorgingshuizen.

Het is ons gelukt!! Samen met jullie is er hard gewerkt om alle verzorgingshuizen in Veghel te voorzien van de hartjes die we samen gemaakt hebben. De hartjes werden warm ontvangen door Aatrium, Joachim & Anna en de Watersteeg. Wij willen jullie dan ook super bedanken voor de inzet die jullie hebben getoond! Alleen samen kunnen wij dit verwezenlijken. Jullie zijn toppers!

De lessen gaan weer beginnen.

Na een hele tijd thuis gezeten te hebben, zijn vele van ons er weer aan toe om er weer eens op uit te gaan. Helaas mogen en kunnen we nog niet veel en blijft de 1,5 meter afstand essentieel.
Maar… wij kunnen onze lessen weer hervatten! We hebben hier goede voorzorgsmaatregelen voor getroffen. Zo hebben wij plexiglas schermen geplaatst in de lesruimte en heeft iedereen recht op een privéles in plaats van in groepsverband, hoe luxe is dat 😀 Natuurlijk blijft de 1,5 meter nog steeds van kracht.
Veel klanten hebben we hierover gebeld en bijna iedereen is enthousiast en blij dat ze weer op les mogen komen. Heb je afgesproken om zelf te bellen voor een afspraak of ben je de afgelopen week niet gebeld en heb je wel een nieuwe machine bij ons gekocht? Dan mag je zelf contact opnemen met ons om een les in te plannen.

5 mei, Bevrijdingsdag.

Aanstaande dinsdag is het 5 mei, voor velen van ons een vrije dag omdat het Bevrijdingsdag is. Ook wij zijn die dag gesloten om de vrijheid te vieren, ook al wordt het in deze tijd net iets anders gevierd dan anders.

Moederdag

Op zondag 10 mei is het Moederdag. Een mooie gelegenheid natuurlijk om een leuk cadeau te kopen voor je moeder. Wij hebben cadeaus van klein tot groot. Je kan hierbij denken aan een pakje naalden, een scherpe schaar, een nieuw voetje of een mooie machine. Heb je geen idee wat je moet geven? Dan hebben wij ook cadeaubonnen. Hiermee kan ze zelf iets leuks uit komen zoeken in de winkel. Dat wordt zeker een geslaagde Moederdag 🙂

Elastisch garen

Sinds een aantal weken verkopen wij elastisch garen. En we kunnen zeggen dat ze als warme broodjes over de toonbank gaan. Het garen is ideaal voor rekbare stoffen. Door dit garen te gebruiken blijft de stof rekbaar en knapt het garen veel minder snel dan wanneer je met niet-elastisch garen naait. Het garen kan worden gebruikt op alle naaimachines.

Voetje van de maand

Het Bernina-voetje van de maand mei is de ritsvoet met glijzool #54. Door de speciale zool met anti-hechtlaag is dit voetje bijzonder geschikt voor het aannaaien van ritssluitingen op stroeve materialen, zoals leer of kunststof. Het voetje beschikt over een verstelbare geleider aan de bovenkant waardoor je exact gelijkmatige parallelle stiknaden  krijgt, bij het doorstikken van randen of het aannaaien van paspels. Voetje #54 is in de maand mei verkrijgbaar met 15% korting.

Online of telefonisch bestellen

We hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om onze winkel zo veilig mogelijk te maken en te houden en dit lukt erg goed al zeggen we het zelf. Mocht je nu toch liever niet de deur uit gaan, dan hebben wij ook de mogelijkheid om telefonisch of via de mail te bestellen. Via deze weg kunnen wij je ook een goed advies geven over de artikelen die je nodig hebt of waar je interesse in hebt.
Wanneer je een bestelling plaatst voor 17.30 uur gaat het dezelfde dag nog de deur uit en heb je het de volgende dag in huis. Hier voegen we de factuur aan toe, dus je hoeft nooit vooraf te betalen zoals je dat in de meeste webwinkels wel moet. Zo kunnen wij je de persoonlijke service geven die je als klant wilt krijgen.

Volg je ons al op Facebook  of Instagram? Hier plaatsen wij als eerste de nieuwtjes / weetjes op. Meld je nu aan zodat je altijd als eerste op de hoogte bent.

nieuwsbrief april 2020


Hartjes voor onze ouderen

Beste creatievelingen!

Hartverwarmende reacties en mooie creatieve harten hebben wij de afgelopen week van jullie ontvangen. En wat zijn wij hier namens Rijkers Naaimachines Veghel blij mee! 

Afgelopen vrijdag was het zo ver en hebben we de hartjes, waar jullie en wij hard aan hebben geknutseld, mede namens jullie afgegeven bij Joachim & Anna. Ze werden liefdevol ontvangen en de ouderen hebben nu allemaal een hart op hun kamer hangen zodat ze weten dat ze niet alleen zijn en ook jullie en wij ze een hart onder de riem steken.

Naast Joachim & Anna zijn er nog 2 verzorgingshuizen in Veghel: de Watersteeg en AAtrium. Ook déze ouderen willen wij graag een hart onder de riem steken. Voor AAtrium zijn dat 60 hartjes en voor de Watersteeg 160 hartjes. 

Maar... Dit kunnen wij niet alleen en we zouden jullie hulp daar har(t)(d) bij kunnen gebruiken!

We willen deze ouderen natuurlijk niet in de kou laten staan en we hopen op jullie mooie liefdevolle creaties. We willen deze harten graag aankomende vrijdag of zaterdag afgeven bij deze verzorgingshuizen.

Kruip samen met je moeder, vriendin, collega of buurvrouw achter de naaimachine en geef een warm hart. Maar let op! Niet met meer dan 3 personen bij elkaar en houdt 1,5 meter afstand!

We kunnen het alleen samen doen.

Mocht je geen materialen hebben, dan mag je deze bij Louise's naaicafé ophalen (Bernhardstraat 37, Veghel).

Daarnaast hebben wij in de winkel ook verschillende materialen waarmee je een mooi hart kan knutselen. Ook deze zijn voor deze actie gratis af te halen (Molenstraat 81).

Mogen wij rekenen op jouw warme hart? ❤️

Gewijzigde openingstijden

Daarnaast willen we graag aandacht voor het volgende:

Aankomende zondag, 5 april, stond er een koopzondag gepland met een demonstratrice van Bernina. In verband met het Coronavirus kan deze dag helaas niet doorgaan. 

Wel kunnen we jullie op de ándere dagen van de week ontvangen in de winkel. Dit dankzij goede voorzorgsmaatregelen en gepaste afstand van 1,5 meter. 

We begrijpen dat, als je in deze periode thuis bent, je je naaimachine wat vaker gebruikt. Daarom kun je op de volgende dagen en tijden bij ons terecht met vragen of om je collectie aan te vullen:

dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur;

zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Zoals je ziet komt de koopavond voorlopig te vervallen. Wanneer dit weer verandert, laten we dat uiteraard weten.

Voetje van de maand 

Het voetje van de maand is voetje #20, open borduurvoet.

Met deze voet heb je extra goed zicht op je werk en kun je mooie ronde stiksels maken, maar ook lijnen en patronen volgen.

De grote uitsparing aan de onderkant van de voet zorgt voor perfect transport bij dichte steekpatronen.

Daarnaast is de open borduurvoet #20 door zijn opbouw ideaal voor het aannaaien van banden en het vervaardigen van mooie applicaties.

Dit voetje is in de maand april bij ons verkrijgbaar met 15% korting.

Zorg goed voor elkaar!

Team Rijkers

nieuwsbrief maart 2020


Nieuwe aanwinst
Jolanda
Jolanda

We hebben er een nieuwe topper bij, Jolanda is haar naam. Zij heeft de afgelopen jaren bij Bernina gewerkt. Hierdoor is zij een echte Bernina-fan en kan ze je alle ‘ins en outs’ ervan vertellen. Daarnaast is ze 19 jaar coupeuse geweest. Met al deze kennis en ervaring die we er voor maar liefst 3 dagen in de week bij krijgen zijn wij bij Rijkers naaimachines natuurlijk hartstikke blij! Vanaf 1 maart komt ze ons team versterken. Kun je niet wachten om haar te zien? Morgen kun je haar al vinden op het stoffenspektakel.


Voetje van de maand

Voetje 38 is in de maand maart het voetje van de maand. Het is een paspelvoet die ook wel als ongelijke naaivoet wordt aangeduid, aangezien de hoogte aan de onderkant varieert. Deze voet is ideaal voor het naaien van oneven stoflagen of om een paspel in te zetten. De rechterkant van de voet ligt hoger waardoor de stof tijdens het naaien goed onder het voetje door kan glijden.
Daarnaast is het voetje ook geschikt voor het aannaaien van klittenband , koorden of dikke banden.

Aanbieding

De boventransportvoet van Bernina is het must-have voor je collectie. Deze voet is ideaal voor moeilijk te behandelen stoffen. Hij zorgt er niet alleen voor dat je onderste stof wordt getransporteerd, maar transporteert ook de bovenste stof, waardoor je stoffen netjes of elkaar blijven liggen en je een perfect resultaat krijgt.

Bernina actie

Van 1 maart tot en met 31 mei 2020 krijg je bij aanschaf van een Bernina 540 of 570QE 50% korting op een bijpassende borduurmodule. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.

Workshop

Vergeet niet om je op te geven voor de workshop op 11 april 2020. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar om de leuke Louise jurk te maken en vol=vol.

Koopzondag

Op 5 april is het koopzondag bij Rijkers naaimachines. We zijn dan geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Zet hem alvast in je agenda. Verdere info volgt in de volgende nieuwsbrief.

Vriendelijke groet
Team Rijkers

nieuws februari 2020

Workshops

In de laatste nieuwsbrief heb je er al over kunnen lezen, we gaan leuke workshops geven bij ons in de winkel. Tijdens de aankomende workshop gaan we een leuke overslagjurk maken.
Deze workshop vindt plaats op zaterdag 11 april.
Hier kun je je nog voor aanmelden. Neem dan gezellig je buurvrouw, moeder/dochter of een vriendin mee. Lees het volgende artikel hieronder (Workshop Louise jurk) voor meer informatie.

Stoffenspektakel

Op zondag 1 maart vindt weer het Stoffenspektakel plaats (zie foto hierboven). Ook wij zijn hier natuurlijk weer van de partij. Je kunt ons vinden in de Brabanthallen in Den Bosch van 09.30 uur tot 16.30 uur en de toegang is gratis. We hebben leuke aanbiedingen die de weg naar het Stoffenspektakel extra leuk maken en we geven 15% korting op alle accessoires. Leuk als we je daar zien!

Voetje van de maand

Het voetje van de maand februari is ‘’Rollenvoet 51’’. Deze voet is een must have voor het naaien op stroef materiaal. Door de drie rollen aan de onderkant van de voet rolt hij makkelijk over plakkend textiel zoals leer of vinyl, of stoffen met een grove structuur. Hierdoor ontstaat een mooi en gelijkmatig steekbeeld. De voet is ideaal voor decoratieve stiksels op leer en het maken of herstellen van tassen, regenjassen en andere kledingstukken of woonaccessoires. Kom in de winkel en leer de voet kennen samen met een van onze medewerkers. Natuurlijk ontvang je 15% korting bij aanschaf van de ‘’Rollenvoet 51’’.

Carnaval

23, 24 en 25 februari  is het weer Carnaval. Heb je je carnavalskleding al klaar of moet je er nog aan beginnen?
Tip: Begin op tijd, want mocht je nog iets nodig hebben of vragen hebben over  je machine of de stof waar je mee naait, dan staan wij voor je klaar om er alles aan te doen. Zo kun je op tijd in je nieuw gemaakte carnavalspak Carnaval vieren. Geniet er van. ALAAF!!

Wij staan altijd graag voor u klaar met advies en de service die u van ons gewend bent.
De koffie staat klaar.
Tot ziens in de winkel!

Team Rijkers

nieuws Januari 2020

Allereerst de beste wensen voor 2020 namens het hele team van Rijkers Naaimachines!

Dat het weer net zo’n mooi en creatief jaar mag worden als 2019 voor jullie en ons geweest is.
Veel leuke machines hebben hun weg naar nieuwe creatievelingen gevonden. Van naaimachine tot lock, van coverlock tot Scan & Cut.

Wij willen u nogmaals danken voor een prachtig jaar vol met hoogtepunten en mooie momenten!

We hebben weer leuke dingen in het verschiet voor 2020. Waaronder diverse workshops die we gaan geven. De exacte informatie, data en tijden volgen nog in de komende periode. Houd onze site dus goed in de gaten voor de laatste creatieve nieuwtjes.

Om het nieuwe jaar knallend te beginnen,  gaan deze maand de eerste acties alweer van start.

Voetjes

Uiteraard is het voetje van de maand van Bernina verkrijgbaar met 15% korting.

Voetje 47 is het accessoire voor Spaanse ajourzomen: de specialist op het gebied van geraffineerde sierwerkzaamheden. Zo kunt u met dit speciale accessoire probleemloos sierranden aan rokken en andere kledingstukken naaien. Ook het aannaaien van franjes aan gordijnen is met dit ajourzoomapparaat heel eenvoudig. Dit in combinatie met naaivoet 20 en 20C.

Dit accessoire kan ook gebruikt worden voor het samenvoegen van aparte stofdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld tafellopers en kleden op een prachtige manier verbreden.

Januari tassenmaand!

Alle locktassen, naaimachinetassen, trolleys en koffers zijn verkrijgbaar met 15% korting. Altijd handig om uw machine veilig in op te kunnen bergen of vervoeren. Veel bergruimte om extra asseccoires mee te kunnen nemen is nooit weg. Ook als u op vakantie gaat kunt u te allen tijde uw naaimachine meenemen om toch creatief bezig te kunnen zijn!

Demomachines

Zoals jullie ieder jaar rond deze tijd van ons gewend zijn hebben we ook nu weer enkele demomachines staan die tegen leuke prijzen van u kunnen zijn! Kom kijken in onze winkel!

Dus zoals u kunt lezen, starten wij het nieuwe jaar weer met leuke acties en activiteiten.

We hebben deze maand bij aanschaf van een nieuwe naaimachine leuke acties bij diverse modellen van ieder merk. Een bezoek aan onze winkel in de maand januari is dus zeker weer de moeite waard!

Wij staan weer graag voor u klaar met het advies en de service die u van ons gewend bent!

De koffie staat klaar, tot ziens in onze winkel!

Team Rijkers

Links:

Breng eens een bezoekje aan onze winkel!
(Eigen parkeerterrein)

Rijkers Naaimachines Veghel
Molenstraat 81 • 5461 JP Veghel
tel. (0413) 363 293
e-mail: info@rijkersnaaimachines.nl
Reparatie service: service@rijkersnaaimachines.nl
Openingstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
En exclusief voor u: bezoek ook onze winkel op telefonische afspraak! Elke vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur.