Nieuws

OPEN ZONDAGEN
IN 2019

OPEN VAN 12.00-17.00 UUR

ELKE 1e ZONDAG VAN DE MAAND

6 januari / 3 februari / 3 maart / 7 april / 5 mei / 2 juni / 7  juli / 4 augustus / 1 september / 6 oktober / 3 november / 1 december

pand Rijkers naaimachines Veghel

Vacature: Rijkers Naaimachines zoekt reparateur

Wij zijn op zoek naar een machine-reparateur, leergierig en met veel interesse in techniek en electronica. We repareren en onderhouden alle merken naaimachines in onze eigen werkplaats! Niet voor niets brengen mensen uit heel Nederland, en zelfs België en Duitsland, hun naaimachines ter reparatie en onderhoud naar Veghel.
Ben jij een echte teamspeler? Vind je (naai-)machinereparatie een uitdaging, ben je gedreven, representatief en kun je ook klanten helpen in onze winkel? Schrijf dan een goed gemotiveerde e-mail naar info@rijkersnaaimachines.nl. Of bel voor meer informatie (0413) 36 32 93 en vraag naar Leo Rijkers.

Het betreft een fulltime functie, werktijden in onderling overleg.

15% korting!
marian veuskens foto

december 2018

December, een maand van lichtjes, muziek, samen zijn en gezelligheid. Hoe leuk is het dan om het vlaggetje voor deze maand helemaal zelf te bedenken. Geïnspireerd door de feestelijkheden van deze maand. Kleurrijk en fantasievol garen gebruiken om iets moois te maken, om je gekozen steken nog meer aandacht te geven en mooier te maken.

Daarom krijgt u in deze maand december 15% korting op al onze garens, uitgezonderd de acties.

Het vlaggetje hoeft niet met een bepaalde techniek opgeleukt worden, het is uw eigen fantasie die u gaat gebruik; vandaar dat we hier geen filmpje van hebben. Het filmpje van dit vlaggetje zit al in uw hoofd en we zijn dan ook zeer benieuwd wat voor moois hier uit gaat komen. Veel succes en plezier met het maken hiervan.

Ook kun je nog altijd meedoen met onze vlaggenlijn. Je neemt zelf alle ruimte en tijd die je nodig hebt om dit te maken. Meld je hier aan en doe gezellig mee, dan ontvang je van ons alle informatie per e-mail:

Meld je aan voor de vlaggenlijn

Nog maar even en dan is dit jaar alweer voorbij en komt 2019 eraan. Hopelijk is het voor u een goed jaar geweest. 2019 wordt voor ons een bijzonder jaar omdat we dan het 100-jarig bestaan vieren van Rijkers Naaimachines en graag delen we dit met u. We gaan hier uiteraard veel aandacht aan geven. Via de nieuwsbrief zullen wij u zeker op de hoogte houden van wat er komen gaat.

Voor nu wensen wij u een mooie en gezellige feestmaand toe en we zien u graag weer in de winkel.

Vriendelijke groeten

Team Rijkers Naaimachines

Foto's vlaggetjes maken
juni 2018

oudere berichten
naaimachines spoeltjes

november 2018

Vorige week was er weer een jong meisje met haar opa en oma om een naaimachine voor haar te kopen. Altijd weer fantastisch om te zien dat een meisje of jongen van zelfs onder de 10 jaar met een prachtige kindermachine de deur uit gaat. Ze kunnen echt razend enthousiast worden van deze techniek. En de betreffende machines zijn zo leuk en goed gemaakt!
Denk er eens aan als je voor 5 december inkopen gaat doen, kom vrijblijvend eens kijken, we hebben nog een hele maand.

Nieuwtjes:

 • Kom ook eens langs voor alle nieuwe Brother machines:
  • de Luminaire XP1
  • de nieuwste ScanNCut DX
  • de nieuwste software pe-11.
  • maar ook twee geweldig nieuwe kleine eenvoudige naaimachines van dit prachtige merk, met de meest eenvoudige inrijgautomaat. Die moet je echt gezien hebben.
 • Ons assortiment naalden is uitgebreid met naald dikte 130, voor een goede steek met dik garen.
 • Nieuw bij ons in de winkel: stretchnaalden dikte 65. Superdunne naald, ideaal voor alle mooie tere tricots.
 • Laat je verbazen door de nieuwe Bernina basisserie, grensverleggend in naaitechniek en zelfs met kleurenscherm. Er zijn drie nieuwe modellen en ze staan te wachten op jouw aandacht.


Heel graag tot ziens in onze winkel!

Groetjes team Rijkers
Inge

naaimachines spoeltjes

OKTOBER 2018

De avonden worden alweer lekker lang en bieden ons zo voldoende ruimte om net iets meer te ondernemen. Heerlijke avonden achter je naaimachine, een goed idee!
Overdag natuurlijk wat spulletjes inslaan bij ons. Om de deur nog makkelijker voor je open te laten gaan hebben we een leuke aanbieding. Koop een geweldige multibox/naaibox en alle naaiaccessoires die erin passen mag je voor 15% minder kopen. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste spulletjes.

We gaan alweer de 5de maand in van onze vlaggenlijn en iedereen is van harte welkom om gezellig mee te doen. Al stap je nu pas in, het blijft een geweldige bezigheid om jezelf even te ontzien van alle drukte om je heen.
Elke maand krijg je een opdracht om telkens één vlaggetje te maken voor je eigen vlaggenlijn..

Nieuws:

 • Vrijdag 5 oktober maken we een speciale dag voor Bernina accessoires, voetjes en nieuwtjes. Speciaal hiervoor komt Jolanda Mostert van Bernina naar onze winkel. We zullen je van alles laten zien en je mag alles natuurlijk ook uitproberen. Tevens deze dag 15 % korting op de Bernina accessoires! Interessant!
 • Woensdag 17 oktober is het stoffenspektakel in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Voor diegenen die het kennen zeggen we: tot dan en voor wie het nog niet kent, zeker eens komen ontdekken deze mega stoffenkramen en onze stand natuurlijk!
 • Noteer alvast 4 november in je agenda voor onze Brother dag met de nieuwste machine Luminaire en de nieuwste software pe-11.
 • In onze winkel staan 2 paspoppen aangekleed met kleding gemaakt door kunstenares Janneke Ludwig. Ontworpen voor een modeshow als ode aan Mathilde Willink jl. 7 juli. Nu als soort van kunstuitleen mooi te bezichtigen in onze winkel. Een beginstukje van haar pracht werk zie je hier op de foto's.
naaimachines spoeltjes

SEPTEMBER 2018

Vakantie alweer achter de rug?
Ben je alweer volop aan het werk?
Is de naailes weer begonnen?
Dan gaan we hoe dan ook weer een creatieve maand tegemoet.

We hebben erg leuke naaiboxen binnengekregen, die eigenlijk multifunctioneel zijn. Deze bieden wij de hele maand gratis aan bij aankoop van een naaimachine.
Alles wat je er nog bij wilt kopen om je naaibox te vullen en het past erin, dan koop je deze accessoires met 15% korting.
Helemaal een goede start van je nieuwe naaiseizoen!

Heb je nog geen ideetjes om te beginnen met je creativiteit, dan is het misschien leuk om mee te doen met onze vlaggenlijn. Elke maand krijg je een opdracht om telkens één vlaggetje te maken voor je eigen vlaggenlijn.

Nieuws:

 • De nieuwste stitch @ home, een creatief informatieblad, ligt alweer klaar voor de verkoop.
 • Er is op 11 oktober misschien wel een heel interessante workshop voor je bij Louises naaicafé.
 • De nieuwste Janome Air Thread lockmachine die,  zoals de naam al aangeeft, het lockgaren er gewoon doorheen blaast. Hoe geweldig is dan het inrijgen!
 • We hebben nieuwe transferstiften. Met deze stift breng je een patroon over op de stof d.m.v. je strijkijzer. Nieuw is dat dit patroon daarna oplost met water.
 • In ons assortiment hebben we voortaan ook ergonomische tornmesjes, heerlijk passend in je hand.
naaimachines spoeltjes

AUGUSTUS 2018

Het wordt al een aardig feestje hier in onze winkel met alle vlaggetjes van de eerste twee maanden.

Het nieuwe vlaggetje voor de maand augustus staat in het teken van de tweelingnaald.

Aansluitend is onze actie dat we alle tweelingnaalden verkopen in de maand augustus met 15% korting.

Zo ook als je twee klossen garen koopt, want dat heb je ook nodig bij deze leuke techniek.

Tweelingnaalden zijn er in maten van 1,6 mm tot 8 mm uit elkaar. En er bestaan zelfs ook twee verschillende soorten drielingnaalden.

Het is fantastisch om siersteken te naaien met een tweelingnaald, maar dan is het zeer belangrijk dat je de breedte aanpast zodat de naald niet breekt. De uitleg hiervan en leuke ideeën vind je bij de vlaggenuitleg van de maand augustus.

Nieuws:

 • Viertal nieuwe Janome machines met een leuke introductieprijs vanaf € 349,-
 • De nieuwste Brother borduurmachine V3 Limited Edition staat alweer in onze winkel.
 • We hebben één occasion naaimachine die zo nieuw is dat de strik er letterlijk nog omheen zit. € 150,-
 • En mocht je te laat zijn voor dit juweeltje, dan hebben we nog genoeg andere occasions staan die wellicht perfect zijn voor je.
 • Een geweldig magnetische spelden-armband-kussen, deze moét je even gezien hebben.
 • We hebben erg grappige en fijne nieuwe schaartjes van Babushka. € 3,95
 • Zondag 5 augustus zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur en verkopen we alle accessoires met 10% korting.
naaimachines spoeltjes

JULI 2018

Vakantietijd breekt aan en dan denk je al snel aan de zon, de zee, een boot, een ijsje.

Hoe combineer je dat met onze naaimachines? Daar hebben we een leuk idee voor, wat je kunt toepassen bij onze vlaggenlijn van deze maand.

Met het thema vlaggenlijn gaan we spelen met eenvoudige vormen om te appliqueren.

Elke maand geven we een opdracht aan diegene die mee wil doen, om zodoende volgend jaar een eigen vlaggenlijn te hebben.

Je hebt hem dan zelf gemaakt en ondertussen meteen veel geleerd. Op deze manier benut je meteen de extra steken van je naaimachine.

Doe mee en meld je aan op info@rijkersnaaimachines.nl

Als maandaanbieding hebben we de applicatiescharen met 15% korting en zo ook de vliesofix. Allemaal nuttige gebruiksvoorwerpen om te appliqueren.

Nieuwtjes:

 • Onze flexfolie heeft een nieuwe plek gekregen in de winkel. Kom je eens kijken naar deze prachtige kast? Dan mag je per 5 vellen 10% minder afrekenen.
 • Er zijn nieuwe leuke designtassen voor de naai- en lockmachines. € 42,50
 • Ook zijn er nieuwe trolleys voor de naaimachine, gezellige nopjes en/of zwart: € 70,-
 • We hebben nu ook een pagina op Instagram. Ons eerste filmpje staat er al op, volg je ons?
  #rijkersnaaimachines
 • Leo heeft de tien allerlaatste Bernina 560-machines binnengeloodst, waanzinnig leuke, mooie, perfecte naaimachine.
naaimachines spoeltjes

JUNI 2018

Marinus Rijkers is in 1919 begonnen met fietsen, wasmachines en naaimachines te demonstreren, verkopen en te repareren.
Drie zonen hebben het bedrijf overgenomen en inmiddels is zijn achterkleinkind, Jelle Rijkers, ook alweer actief in de passie van naaimachines.
Rijkers Naaimachines mag dus echt met trots zeggen dat wij al bijna 100 jaar bestaan en wordt het tijd om alvast de vlaggetjes voor het feest klaar te maken.
Inspireer ook je naai-maatjes, je kinderen, je ouders, de buren en creëer gezellig mee met ons om zo je eigen vlaggenlijn te maken.
Elke maand maken we een bijzondere vlag met telkens verschillende naaitechnieken erin.
Geef je op en je krijgt alle informatie en hulp van ons om mee te doen.
De eerst vlag is geïnspireerd door het Mystery Quilt project van Sylvia Kaptein en gaan we een crazy quilt vlag maken.
Als aansluiting op dit project bieden we deze maand juni alle gemêleerde garens aan met 15% korting.
Wij hebben natuurlijk al leuke ideeën op stapel staan voor ons 100-jarig bestaan, maar mocht je zelf nog goede ideeën hebben, deel ze met ons!

Nieuwtjes:

 • Inmiddels hebben wij ook de EL-SUK naalden in ons assortiment.
 • Er zijn nieuwe spoelendoosjes voor de 7 en 8 serie van Bernina.
 • ‍Meike heeft ook een geweldig voorbeeldkussen gemaakt van de nieuwe prachtige soorten flexfolie die we in ons assortiment hebben.
naaimachines spoeltjes

MEI 2018

De stoffen worden steeds vrolijker en frisser van kleur, vanwege de toename van het mooie weer natuurlijk.

Om het netjes af te werken gebruik je waarschijnlijk je lockmachine.

Het mooiste is dat je ook een leuke rand gaat maken in deze frisse lentekleuren.

Doordat we een nieuwe lijn Seracor garen hebben, hebben we echt de meest prachtige kleuren erbij gekregen. Dit Seracor garen van Mettler is zo goed dat je het als naaigaren, quiltgaren, borduurgaren en als overlockgaren kunt gebruiken.
Waar een gewone klos garen van 1000 mtr al voordelig voor € 8,75 wordt aangeboden, is deze klos met maar liefst 2500 mtr slechts € 9,- en dat in 50 verschillende kleuren.

Hoe fijn is het dat je goed garen hebt waardoor je steek veel mooier is en je machine beter loopt!
We hebben al een aanbieding bij een aanschaf van 4 klossen en dan krijg je deze maand er ook nog een doosje goede locknaalden bij.

Maak een mooie combinatie van 4 kleuren, ze mogen allemaal verschillend van kleur zijn. We helpen je er graag bij.

Ook een aanbieding voor ons al vertrouwde Troja lockgaren van € 4,50 per klos, per 4 een mooie aanbiedingsprijs en bij aanschaf van 8 klossen een doosje locknaalden erbij.

Nieuwtjes:

 • Voor onze ScanNcut hebben we eens de folie genaamd spectrum uitgeprobeerd en waanzinnig leuk resultaat gekregen hierbij. Op voorraad in onze winkel.
 • We hebben een prachtige nieuwe Husqvarna, de Epic 980Q. Dit is een grote machine voor de creatieveling, vooral voor quilters een dijk van een machine. Loop eens binnen en laat het door ons demonstreren. Je zult verbaasd zijn hoe geweldig mooi deze machine loopt en wat hij allemaal kan.
naaimachines spoeltjes

APRIL 2018

Deze maand roepen we uit tot Jeansmaand.

Geen oude spijkerbroek meer de deur uit, voordat er eerst een tas, poef, telefoonzakje of wat dan ook van gemaakt is!Onze winkel hangt en ligt deze maand vol met inspiratie van oude spijkerlappen.Kom je eens kijken? En als het mag, neem dan je eigen pronkstuk mee en laat het de maand april hier in onze winkel. 

Laat je informeren bij ons hoe je goed met dik garen kunt naaien en hoe je makkelijk over de dikste punten kunt naaien. 

Heel graag tot ziens!

Nieuwtjes:

 • We hebben het blad Plot@home wederom in onze winkel. Mega inspiratie voor de snijmachines.
 • Eenvoudig accessoiresdoosje voor de kleine spulletjes bij je lock- of naaimachine. Zo makkelijk dat we er heel veel op voorraad hebben. € 3,50
 • Onze geweldige Kai schaar hebben we een maatje groter, fantastisch! Van € 15,50 voor € 12,00 (nog beter)
 • We hebben weer heatsealpapier op voorraad. Perfect en onmisbaar voor onze borduursters.
 • Spoeldoosjes gevuld met 25 spoeltjes voor de Janome, Singer, Anker, Brother en Bernette-naaimachines, nu voor € 15,- compleet.
naaimachines spoeltjes

MAART 2018

Deze maand bombarderen we tot schoonmaakmaand!

We gaan iedereen even uitleggen waar je zelf je machine mag onderhouden. Gratis, daar hoef je niets voor te kopen.

Mocht  je een potje naaimachineolie kopen, dan koop je die niet voor € 3,50 maar voor € 3,-

Neem je er meteen een fantastisch kwastje bij, dan betaal je € 5,- compleet. Leuke en goede aanbieding van Maart 2018

Deze superdunne olie is ook zeer geschikt om je deuren te smeren,  je fiets te poetsen en dat soort karweitjes.

Nieuwtjes
 • We hebben een prachtige ruler-kit-set van Janome  voor maar € 120,-
 • We hebben weer  het creatieve blad Stitch @home in onze winkel liggen € 7,95
 • Bernina heeft een nieuwe borduurring, de Midi ring, fantastische maat (16x26) en nog fantastischer is de supermakkelijke inspanmethode. € 309,-
naaimachines spoeltjes

FEBRUARI 2018

Naast ons zit Louise’s naaicafé, haar zaak bestaat nu alweer 5 jaar! 

Mirjam geeft workshops, borduurt voor je, verkoopt bijzonder leuke stofjes, kinderfeestjes op de naaimachine... 

Teveel om op te noemen en zeker de moeite waard om haar niet te vergeten! Ze heeft erg leuke verkoopitems voor je creativiteit.

Nieuwtjes
 • Buiten ons kleine perskussen en meest geweldige nadenrol bestaat er ook een heerlijk groot perskussen, waar je je kleding al strijkende de goede kant op kunt dwingen. Ideaal materiaal voor de perfecte naaister. Voor maar € 55,-. We hebben het op voorraad, zeker eens komen ervaren.
 • Voor de Janome covermachines bestaat er een voet met middengeleider, ik ben er zelf helemaal enthousiast over. Hoe mooi kan een perfecte naad toch zijn! € 40,70
 • De laatste serie van het topmodel Bernina 560 kun je bij ons vinden. Want Leo heeft ze allemaal weten te bemachtigen vanuit de fabriek in Zwitserland. Uniek voor Europa, staat gewoon in Veghel.
 • Voldoende nieuwe naaimachines op voorraad, maar tweedehands naaimachines komen we echt te kort. Occasions zijn geweldig voor beginnende naaisters. Bij deze een dringende oproep om uw machine in te komen ruilen.         

JANUARI 2018

Wij wensen iedereen een heel creatief 2018!

Zo aan het begin van een geheel nieuw jaar heb je het idee dat alles weer fris en nieuw kan zijn.

Goede voornemens of niet, maar het gevoel dat je weer een nieuwe kans hebt om dit jaar eens te doen waar je altijd al zin in had.

Dat zou zowaar met onze winkel te maken kunnen hebben, want hoe relaxed is het om lekker tijd te kunnen nemen achter je naaimachine.

Zeker als je wat leuke borduursteken hebt, wilt appliqueren of je wilt gewoon lekker wat knutselen met je naaimachine, dan heb je wel wat versteviging nodig.

Ook als je perfecte knoopsgaten wilt, zeker op een dunnere stof, dat vraagt om wat versteviging die er later weer gemakkelijk af kan.

Daar hebben we o.a. stik en trek voor en soluvlies.

In onze winkel hebben we 2 rekken vol met verschillende verstevigingen en daar vertellen we je graag wat meer over.

naaimachine voet

OKTOBER 2017

Als je een nieuwe naaimachine koopt zitten er altijd wel een paar leuke en gemakkelijke voetjes bij.

Wij geven daar uitgebreid les over als je de naaimachine bij ons hebt gekocht. Want je moet natuurlijk wel weten wat je in huis hebt en wat je met de extra spulletje, die erbij zitten, allemaal kunt doen.
Maar ook omdat we zelf erg enthousiast hierover zijn en zodoende ook veel accessoires verkopen.

Dus om je nieuwsgierigheid te bedwingen ... kom eens kijken wat er allemaal voor leuks en interessants te koop is voor je naaimachine!

Je mag ook alleen komen kíjken, je bent nooit iets verplicht te kopen, wij demonstreren graag!

NIEUWTJES
 • Nieuwe covermachine van Brother in onze winkel.
  Zelfs een cover met bovenlus!!! En een voordelige cover al van 549,-
  We hebben inmiddels 5 verschillende merken covermachines staan. TOP
 • Brother heeft weer in Nederland de Disney borduurmachines geïntroduceerd.
  We hebben een combinatie naai- en borduurmachine en ook een alleenstaande borduurmachine staan. Beiden met superleuke patronen van Disney erin. Kom kijken, echt geweldig weer! En voor een waanzinnig lage prijs.
kussen zelf maken

SEPTEMBER 2017

Heel eenvoudig een kussenhoes gemaakt, doorgestikt met stoer dik garen boven en onder in de spoel van mijn naaimachine. De steek was redelijk met naald nr 100, maar toen ik naald 110 even probeerde, was het pas helemaal perfect. De naald is natuurlijk de geleider van het garen wat je gebruikt. Dit is nog belangrijker dan de stof waar hij doorheen moet.

 • Speciaal voor tere stof bestaan er microtex naalden.
 • Voor een perfecte coversteek de EL naalden nr 90.
 • En heb je al eens met 2 borduurdraden door 1 naald je alfabet genaaid, dat gaat perfect met een grootoog-naald nr 80.
 • Ook bestaat er een dubbele naald van 6 mm en als je daar mee doorstikt met je driedubbele steek, dat is echt strak en mooi!
NIEUW

We hebben een ware primeur in onze winkel met de aller-allernieuwste Janome 6700P. Een snelstikker, vlakke machine voor het echte werk. Voor maar € 1799,-. Kom kijken!! 1200 steken per minuut, je moet hem echt eens komen beluisteren ... Zooo mooi ...

peace by melvin

PEACE BY MELVIN

Wij sponsoren op onze eigen manier Melvin door onze klanten te enthousiasmeren om mee te doen. Dus bij dezen: maak je ook mee een knuffel voor het goede doel? Zie de site van Melvin: Peace by Melvin en ook hier op Facebook

SCANNCUT

Naaien, borduren, software, strijkapparatuur en nu ook zelfs snijapparatuur in onze winkel. Het ScanNcut apparaat van Brother.

De naam zegt het al, je kunt er een tekening of afbeelding onder leggen, het apparaat scant het en kan de contouren zo uitsnijden. Je snijdt uit stof voor applicaties, uit stickervellen voor gebruik op allerlei materialen en uit Flex en Flock-folie om op bv t-shirts te strijken enzovoort

Natuurlijk kun je er veel van vinden op internet, maar we zouden Rijkers niet zijn als we er niet een les voor hadden gemaakt! Zo durf je gewoon iets heel nieuws te kopen, want je weet dat we je het graag gaan leren.

vrij borduren

VRIJ BORDUREN EN QUILTEN-WORKSHOPS

We hebben een nieuwe interessante collega in ons midden vanaf augustus 2016: Meike Rijkers.

Zelf is ze zeer gedreven in tekenen en schilderen op papier. Maar haar blik heeft zich allang verruimd en ze is al erg goed aan het schilderen gegaan op haar naaimachine. Naaldschilderen. Prachtig mooi en je ziet gewoon de kunstenares in haar!

Ze geeft al geruime tijd les in deze techniek en kan iedereen enorm inspireren. Velen hebben zich al op gegeven en we worden gebeld om een les af te spreken. Zeker weten dat we dit jaar veel nieuwe enthousiaste klanten achter de naaimachine krijgen als ze dit werk zien.

En Meike gaat door, want ik heb alweer nieuwe ideeën gezien ...

seraflock

SERAFLOCK GAREN

Nieuw in ons assortiment is het iets rekbare volumineuze Seraflock garen. Het is er in 30 verschillende kleuren.

Dit garen gebruiken we als spoeldraad voor een dubbele naald. De naad is meteen veel rekbaarder en platter dan met gewoon ander garen.

We gebruiken het ook op de lockmachine om een superzachte en rustige locksteek te creëren. Je steek is ineens perfect! Fantastisch.

Ook geweldig voor de covermachine, niet alleen als onderlus maar zeker ook voor de naalddraden. Je bent dan echt helemaal trots op die mooie constante steek. Op de foto zie je de bovenste steek met alle draden seraflock, de tweede steek is seraflock alleen op de onderlus.

Zeker eens proberen en wedden dat je verliefd wordt op dit garen ...

Rijkers naaimachines op SBS

RIJKERS NAAIMACHINES  OP TV BIJ SBS6

Feiten en Fabels

SBS 6 wilde graag een feit of fabel vaststellen over of een naaimachine nu ouderwets is of juist hip.

Daar zochten ze een fanatieke zaak voor en wij deden natuurlijk snel onze deuren open toen we erover gebeld werden!Wat een prachtig reclamestuk over ons èn over onze hobby!Aukje van Ginneken kwam al zeer verrast binnen en was echt onder de indruk van wat de naaimachines tegenwoordig kunnen.Niet alleen maar verstellen van kleding of wat hoognodig naaiwerk verrichten, wat ze eigenlijk in eerste instantie verwachtte! Het was echt zo bijzonder en ook een beetje spannend om te doen allemaal en ze hebben er een mooi stukje van gemaakt.

Bekijk de video

naaimachines voor kinderen

HELE GOEDE KINDERNAAIMACHINES

November is echt weer een heerlijke maand om lekker creatief met je naaimachine bezig te zijn. We zien echt steeds meer jonge meiden die ook zo graag iets leuks willen maken op een naaimachine.

En dan zijn het ook echt hele jonge meiden, van de basisschool. En daar is de naaimachinewereld natuurlijk ook op ingespeeld. Sinds enkele jaren bestaat er een echte goede kindernaaimachine. Deze is lekker licht, naait langzaam en is heel gemakkelijk in het gebruik. Belangrijker nog, hij naait erg goed en we hebben er nog nooit reparatiekosten aan berekend voor de klant. Want deze jeugd is natuurlijk onze toekomst en die gaan wij zeker enthousiast maken en houden op deze manier.

Breng eens een bezoekje aan onze winkel!
(Eigen parkeerterrein)

Rijkers Naaimachines Veghel
Molenstraat 81 • 5461 JP Veghel
tel. (0413) 363 293
e-mail: info@rijkersnaaimachines.nl
Reparatie service: service@rijkersnaaimachines.nl
Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur